àcid fòlic embaràs

Prendre àcid fòlic durant embaràs millora la intel·ligència de fills

Prendre suplements d’àcid fòlic durant l’embaràs ajuda a millorar el desenvolupament psicològic en els nens. Segons els resultats d’una investigació del professor Tony Cassidy de la Universitat d’Ulster, al Regne Unit, la intel·ligència emocional dels nens era millor quan les seves mares prenien suplements d’àcid fòlic durant l’embaràs.

Els investigadors van demanar als pares
de 39 nens,

malalties genètiques

Diagnòstic i prevenció de malalties genètiques

Malalties genètiques. Les alteracions del desenvolupament embrió-fetal poden ser causades tant per alteracions de l’estructura molecular dels gens com per alteracions dels cromosomes. En la gran majoria de les situacions, aquestes alteracions es troben des del moment en què es forma el zigot.

També existeix un gran nombre de defectes congènits que són el resultat de múltiples factors,

fallada ovàrica prematura

Causes i diagnòstic de la fallada ovàrica prematura

Anomenem insuficiència ovàrica quan els ovaris de la dona deixen de funcionar amb normalitat. Quan aquesta falla de la funció ovàrica ocorre abans dels quaranta anys, es denomina insuficiència o fallada ovàrica prematura.

Les dones amb fallada ovàrica prematura poden tenir menstruacions irregulars o bé no tenir-ne. Tot i que els signes de la insuficiència ovàrica poden ser similars als de la menopausa,

Sagnat genital anormal

Sagnat genital anormal

El sagnat genital anormal és una hemorràgia de l’úter a través de la vagina. Ve a ser com una menstruació de freqüència anormal, llarga o irregular.

 

Causes del sagnat genital anormal

 

Les causes subjacents d’un sagnat genital anormal són variades. Així i tot, la majoria d’elles poden agrupar-se en quatre quadres causals,

àcid fòlic

L’àcid fòlic. Una vitamina essencial durant l’embaràs

L’àcid fòlic pertany al grup de les vitamines B, per això també es coneix com a vitamina B9 o folat, necessària per a la maduració de proteïnes estructurals i la producció de glòbuls vermells. El grup de vitamines B es pot trobar en diversos aliments, tot i que també hi ha suplements (en pastilles) que es poden prendre durant l’embaràs per a prevenir problemes de salut.

proves embaràs

Proves mèdiques comunes durant l’embaràs

Coneix quines són les proves més comunes a realitzar durant l’embaràs:

 

Proves d’embaràs

 

Ecografia

L’ecografia és una tècnica de diagnòstic prenatal que serveix per obtenir imatges de l’embrió o del fetus. Aporta la informació necessària per conèixer l’evolució de la gestació, l’estat del fetus, la placenta,

Contacta'ns per Whatsapp