Ecografies 3-4D a centre ginecològic GiDona

 

Què són les ecografies 3-4D?

 

Les ecografies 3-4D són l’últim avanç en ecografia per conèixer al teu fill o filla per primera vegada, ja que permet veure el futur bebè en 3 dimensions, en temps real i en moviment.

Pels pares, el valor emocional de veure com es mou i com creix el seu bebè, és molt més gran que les imatges que proporcionen les ecografies bidimensionals o 2D.

 

Per què serveix?

 

L’ecografia 3-4D aporta imatges de gran precisió de diferents parts del cos del fetus (cara, braços, cames, sexe…) i dels seus moviments.

L’ecografia 3-4D és el primer vídeo del teu bebè.

 

Quan es pot fer?

 

L’ecografia 3-4D pot fer-se en qualsevol moment de l’embaràs, però recomanem fer-la entre la setmana 26 i 32, obtenint els millors resultats a la setmana 28-29, que és quan es tenen millors detalls de la cara i dels moviments.

Per tal de poder obtenir una bona imatge, necessitem una estàtica fetal que ens ho faciliti. És una tècnica que requereix temps i paciència.

Pot ser que en la primera exploració no s’assoleixin unes imatges satisfactòries, i s’hagi de fer un segon intent, en el que, entre la primera i la segona exploració, s’intentarà obtenir les millors imatges possibles.

 

Recomanacions

 
  • Venir esmorzada, perquè així els bebès es belluguen més.
  • No posar-se crema o oli 12 hores abans de l’exploració per evitar transferències.
 

El centre ginecològic GiDona som un centre de salut sexual i reproductiva de la dona que es va crear l’any 2003 per oferir una atenció personalitzada i un servei de qualitat.

 

Som un equip de professionals del camp de la ginecologia, l’obstetrícia, la reproducció humana i la psicologia que, juntament amb les auxiliars clíniques i recepcionistes, fem de GiDona un centre amb un tracte amable i d’absoluta professionalitat.

 

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre email: consultes@centregidona.cat o demanar hora per Whatsapp: + 34 644 46 48 13.

El nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 9:30 a 14:00 h i de 16:00 a 19:30 h, i els divendres de 09:00 a 17:00 h.

Contacta'ns per Whatsapp